fbpx

Aparat de vidat alimente

Te-ai săturat de aruncarea mancarii alterate în coșul de gunoi? Atunci trebuie să verifici ce poate face un aparat de vidat alimente.

Aerul atmosferic este format din 21% oxigen. Și oxigenul este catalizatorul procesului de oxidare, al descompunerii celulelor. În alimente, acest proces grăbește alterarea acestora.

Deci, soluția de a menține alimentele proaspete și de a prelungi durata de valabilitate a produselor uscate sau congelate este de a elimina cât mai mult aer. Aici devine util procedeul de vidare.

Un bun aparat de vidat alimente este indispensabil pentru a menține prospețimea excepțională. Și poate tripla cu ușurință durata de valabilitate a produselor uscate și a alimentelor congelate, dacă nu chiar mai mult. În plus, astfel se păstrează și aromele naturale ale alimentelor.

Sunt, de asemenea, perfecte pentru cei care doresc să păstreze capturi mari de pește și vânat.

În plus, oferă o porționare individuală, astfel încât să poți pregăti cantitatea necesara pentru masa și poate fi, de asemenea, utilizat pentru a împacheta mancare pentru drumetii sau camping.

De asemenea, sunt la îndemână pentru conservarea si pastrarea in impermeabilitate a celor mai multe produse nealimentare. Poți păstra în siguranță documentele importante sau poți crea pungi compacte, impermeabile pentru camping și drumetii.

Economic și ușor de utilizat, un aparat de vidat alimente este o modalitate excelentă de a-ți umple cămara și congelatorul și de a împiedica economia facuta sa ajunga la gunoi!

De ce as investi intr-un aparat de vidat alimente?

Impachetare cu oxigen redus. O etanșare ermetică asigură împiedicarea pătrunderii de oxigen, umiditate sau orice contaminanți externi să intre în mediul sigilat. Un mod excelent de extindere a prospețimii alimentelor perisabile, ajută la încetinirea deteriorării. Prin reducerea oxigenului atmosferic, se creează un mediu anaerob care limitează creșterea bacteriilor și a altor agenți patogeni și, de asemenea, previne pierderea componentelor prin evaporare.

Beneficiile depozitarii. Aparatele de vidare vor ajuta la prelungirea duratei de valabilitate a alimentelor frigorifice, a produselor uscate și a alimentelor congelate și sunt adesea utilizate în combinație cu alte metode de depozitare. Acest lucru le face să fie o metodă economică de depozitare a alimentelor, care vor dura de 3-5 ori mai mult decât cele ambalate prin metode tradiționale. Textura și aspectul vor rămâne intacte și pentru perioade mai lungi, făcând din aceasta o modalitate excelentă de a profita de ofertele vrac.

Spatiu de depozitare. Un alt beneficiu este că atunci când aerul este aspirat, reduce volumul alimentelor, ceea ce înseamnă că aceste produse vor ocupa mai puțin spațiu în frigider, congelator sau dulapuri.

Fara umezeala. Alimentele uscate, cum ar fi zahărul brun, nu vor deveni mai grele deoarece nu pot absorbi umezeala din aer.

Nu devin rancede alimentele. Produsele bogate în grăsimi și ulei, cum ar fi peștele, carnea și vânatul tin mai mult. Deoarece nu există niciun contact cu oxigenul, ceea ce poate determina astfel de alimente să devină râncede.

Fara insecte. Datorită garniturii ermetice, infestarea cu insecte este practic eliminată.

Marinare mai rapida. Carnea se poate marina mult mai repede, deoarece mediul fără oxigen deschide fibrele și permite sosului să pătrundă mai rapid.

P.S. Acum ai aflat diverse modalitati prin care poti utiliza aparatul de vidat. Daca nu ai inca un astfel de aparat, atunci profita acum de oferta de la FoodSaver cu reducere de pana la 150 lei. O sa te ajute sa economisesti timp si bani si sa nu faci risipa de alimente,

Daca ai si alte idei de utilizare a aparatului de vidat, iti astept parerile in sectiunea de comentarii de mai jos!

foodsaver-romania.ro/

Articole recente:

Lasă un comentariu